Faktura & uttalande

Fakturainformation:

Kära användare, du kommer att få vår officiella kommersiella faktura efter köp från Chipsmall, läs instruktionerna nedan noggrant.
 

1, instruktion av utfärdad faktura

Faktura kommer att utfärdas av Chipsmall. Fakturabeloppet kommer att omfattas av beloppet för det faktiska beloppet du betalade. Chipsmall tillhandahåller två typer av fakturor, momsfaktura (ej avdragsgill) och specialfaktura för moms (avdragsgill). För att förbättra driftseffektiviteten och undvika retureffekt kommer fakturan att utfärdas inom 5 arbetsdagar efter att användare har fått varor. Fyll i korrekt adress, kontaktperson, telefonnummer för att säkerställa att fakturor kan levereras exakt. Om du inte fyller i denna information skickar Chipsmall fakturan till samma adress som varorna som skickas, så att vi kan kontakta dig i tid.
 

2, momsfaktura

Chipsmall utfärdar vanligtvis momsfaktura för användare som är allmänna skattebetalare. Skriv företagsnamnet och skatteinformationen i fakturan.
 

3, moms specialfaktura

Om du behöver utfärda \"Moms specialfaktura\", vänligen kontakta vår bokföring, annars kommer Chipsmalls system att utfärda momsfaktura. Fyll i och kontrollera noggrant om all fakturainformation, Chipsmall tar inte ansvar om något fel. Moms specialfaktura kommer att vara skickas med express efter att du har bekräftat sändningen. Fyll i företagsnamn, adress, telefonnummer, skattenummer, banknamn och kontonummer, fakturamottagningsadress, så att användarna kan använda mervärdesfakturan normalt, men all ifylld information måste vara samma som skattebetalaren.
Företagsnamnet måste vara namnet på den industriella och kommersiella registreringen. Företagsadress och telefonnummer på fakturan måste vara samma som din företagsinformation.
Skatteregistreringsnummer är numret på 《Skatteregistreringscertifikat》, 15 nummer vanligtvis, kontrollera noggrant och ange.Banknamn och kontonummer måste skrivas, för båda.
 

4, tillkännagivanden

Om användare skriver fel information för momsfaktura kommer Chipsmall att utfärda momsfaktura automatiskt och utan retur. Chipsmall accepterar inte begäran om återutfärdande av momsfaktura om vi redan har utfärdat en faktura enligt användarinformation.
 

5, vänlig påminnelse

Om du är osäker på utfärdad faktura, vänligen kontakta Chipsmall ekonomiavdelning. Om du inte får fakturan inom 30 dagar efter att du fått varor, kontakta Chipsmall kundtjänst. Vi kommer inte att utfärda fakturan andra gången om du inte kan kontakta oss på 90 dagar (sedan orderdatum). Produktnamn på fakturan kommer att skrivas Elektroniska komponenter, artikelnummer kommer att skrivas som verklig beställning, ingen annan speciell begäran.
 

6, Fakturaretur

Vänligen kontakta vår kundtjänst om du får reda på att fakturainformationen är felaktig som beställning, Chipsmall kommer att ersätta och skicka correctones så fort som möjligt. Kontakta vår kundtjänst om du vill ändra fakturainformation, vi skickar reviderad faktura till din angivna adress efter vår finansavdelning bekräftar. Utan godkännande av kundtjänst accepterar vår ekonomiavdelning inte ansökan om återutfärdande av faktura från telefon, fax eller e-post.