Integritetspolicy

1. Användning av webbplatsinnehåll

Chipsmall

Webbplatsen förbehåller sig rätten att tolka innehållet på denna webbplats och innehållet på denna webbplats endast för ditt personliga bruk. Innehållet i upphovsrätten och andra äganderättsmeddelanden bör du respekteras och en kopia ska behållas. Om webbplatsens innehåll utan rätt uttalande, betyder inte att webbplatsen inte har rättigheter, betyder inte att webbplatsen inte gör anspråk på rättigheter, och du bör respektera principen om god tro och innehållets legitima intressen för legitimt bruk. Du kanske inte på något sätt modifiera, kopiera, offentligt visa, publicera eller distribuera sådant material eller på annat sätt använda det för offentliga eller kommersiella ändamål. Förbjud något av detta material för någon annan webbplats eller annan tryckt media eller nätverksdatormiljö. Innehåll på webbplatsen och redigera formen av juridiskt skydd enligt upphovsrättslagar, obehörig användning kan utgöra upphovsrätt, varumärke och andra lagliga rättigheter. Om du inte accepterar eller bryter mot dessa villkor kommer ditt tillstånd att använda webbplatsen avslutas automatiskt och du måste omedelbart förstöra nedladdat eller tryckt material.

 

2. webbplats för informationsspridning

Tillgången på innehåll på denna webbplats utan någon form av garanti. Garanterar inte absolut noggrannhet och fullständighet. Webbplatsen i produkter, tekniker, program, pris och tilldelning kan ändras utan föregående meddelande. Webbplatsens innehåll kan ha upphört att gälla, Chipsmall.Inget åtagande att uppdatera dem.Makt publicering av information kan finnas i din lokala fortfarande kan inte få produkten, processen eller tjänsten, du kan ansöka till Chipsmall Business kontakter och distributör.

 

3. användarinlämningar

Förutom sekretessbestämmelserna, förutom de, skickar eller lägger du allt material till webbplatsen, eller kontaktinformation (nedan gemensamt kallad information) kommer att betraktas som icke-konfidentiell och ej äganderätt. Din användning av denna webbplats ska inte bryter mot lagar, förordningar och allmän moral, inte till eller från e-post eller skicka olagligt, hotfullt, ärekränkande, ärekränkande, obscent, pornografiskt eller annat olagligt material. Om människor har informationsinnehåll och inflytande finns det bevis för varningen eller invändningen mot denna webbplats ta gärna bort meddelandet eller obegränsad avstängning av informationen i webbläsaren, utan att behöva erhålla förhandsgodkännande, ingen skyldighet att publicera meddelandet, situationen är allvarlig, denna webbplats kan tas bort från användaren.

 

4.Användare utbyter innehåll

Chipsmall lever upp till att övervaka eller granska användare för att skicka eller skicka meddelanden eller kommunicera enbart med varandra information inom något ansvarsområde, inklusive men inte begränsat till chattrum, Chipsmall-forum eller andra användarforum och allt innehållsutbyte. Innehållet i ett sådant utbyte tar inget ansvar, oavsett om de ger upphov till ärekränkning, integritet, obscenitet eller andra problem.Chipsmall Behålls när de hittas utgår betraktas som kränkande, ärekränkande, obscent eller på annat sätt anstötligt innehåll rätt till information .

 

5. webbplats för att ladda ner programvara som ska användas

Om du laddar ner programvara från användning av programvara för att följa licensavtalet för programvara för att ta med alla programvarulicensvillkoren. När du läser och accepterar programvarulicensavtalet innan bestämmelserna inte får ladda ner eller installera programvaran.

 

6.Länkar till tredje parts webbplatser

Webbplatslänkar till tredjepartswebbplatser endast för att underlätta för dig. Om du använder dessa länkar lämnar du webbplatsen.Chipsmall Har inte granskat några tredjepartswebbplatser, dessa webbplatser och deras innehåll kontrollerar inte, utan ansvar. Om du bestämmer dig för för att komma åt länkar till tredjepartssajter, deras möjliga konsekvenser och risker som bärs av dig själv.

 

7. Ansvarsbegränsning

Chipsmall och dess leverantörer eller tredje part nämns är inte ansvariga för några skador (inklusive men inte begränsat till förlorade vinster, förlorade data eller affärsavbrott orsakade av skada), oavsett om sådan skada beror på användning eller inte kan använda webbplatsen, och webbplatslänkar till någon webbplats eller all information som finns på sådana webbplatser orsakade, och oavsett om de har det avtalet, skadestånd eller någon annan rättslig grund i förväg och detta har varit sådan skada kan uppstå råd. Om du använder den här webbplatsen som ett resultat av information eller data som behövs för underhåll, reparation eller korrigering av utrustning, bör du vara medveten om att deras egna måste bära alla kostnader som uppstår därav.Chipsmall I händelse av följande situationer utan ansvar: överföring av information från nätverkstjänstleverantören (Chipsmall. Och dess behöriga person) annan än den initierade; informationsöverföring, dirigering, anslutning och lagring tillhandahålls genom den nödvändiga automatiska tekniska processen, valet av tjänsteleverantör för informationsnät Förutom andra krav för automatiskt svar väljer nätleverantören inte dessa informationsleverantörer och mottagare; nätverkstjänstleverantörssystem eller nätverksförmedlare eller tillfällig lagring av informationskopia av formuläret, under normala omständigheter, inte någon annan person än avsedd mottagare fick den reserverade tiden inte längre än den avsedda mottagaren för att ge tillgång till informationsöverföring, dirigering eller genom att ansluta till en rimlig tid; genom systemet eller nätverksöverföring av informationsinnehåll intakt.

 

8. Allmänna principer

Chipsmall kan när som helst ändra dessa villkor. Du bör besöka den här sidan för att förstå de aktuella villkoren, eftersom dessa villkor är nära besläktade med dig. Vissa bestämmelser i dessa villkor kan finnas på vissa sidor genom uttryckligen angivna juridiska meddelanden eller villkor som ersätts.

Feedback

Vi uppskattar ditt engagemang i Chipsmall:s produkter och tjänster. Din åsikt är viktig för oss! Vänligen ägna en stund åt att fylla i formuläret nedan. Din värdefulla feedback säkerställer att vi konsekvent levererar den exceptionella service du förtjänar. Tack för att du är en del av vår resa mot excellens.