Chipsmall X-Ray Inspection for Electronic Components Is Opening Now

Kampanjpris enligt nedan
Kvantitet / prissättning
1st Piece
US $10.00
2: a stycket
US $5.00
3st Piece
US $5.00
4st Piece
US $5.00
···
···
Röntgenbilsleverans
På 2 timmar efter mottagandet av komponenter.
Betalning
PayPal före bildleverans

*Fördelningspriset är för samma del nr, men kan vara olika batchkoder.

** Vårt pris inkluderar inte fraktkostnader.

Mervärdestjänst

Vår röntgenbildsdatabas har mer än 150 000 + bilder för komponenter från pålitlig källa.Analys om efterlevnad eller ofullständighet

kan tillhandahållas om vi råkar ha delen i vår databas.Tillsammans med $ 5/stycke gäller för denna tjänst.

Röntgenbilder
Kontakta din försäljning för mer information.
Vad är röntgeninspektion

Röntgeninspektion är att använda röntgenavbildningsteknologi för att få testobjektets interna struktur och sedan observera den interna informationen för testobjektet utan att bryta testobjektet.

Det används främst för äkthetsbedömning och felanalys av komponenter.Det är en internationellt erkänd metod för chip -äkthet bedömning och felanalys och upptäckt.

Röntgenens roll

Röntgendetekteringsteknologi har fördelarna med snabb hastighet, icke-förstörande och låga kostnader i detektion av chip-äkthet.

Detektion av chipfel:

Genom röntgenbilder, observera visuellt de interna defekterna, skalningen, sprängningen, tomrummen etc. av chipet och hjälpa till att bedöma chip-felet.

Chip Authenticity Dom:

Autenticiteten kan bedömas genom att jämföra ram, korn, ledtråd och andra element i röntgendiagrammet för teststycket med standardchipet;

Röntgendatabas

I Chip Authenticity Dom Test är det nödvändigt att jämföra röntgenbilden av teststycket med röntgenbilden av det ursprungliga standardchipet för att bestämma äktheten.Med hjälp av Chipsmall röntgenchip-bilddatabasen sparar den tidskostnaden och arbetsperioden för företag att köpa provjämförelsebilder och inser kostnadsminskning och effektivitetsökning.

Chipsmall Röntgen-ray chip-bilddatabas, alla prover köps från det ursprungliga agentet, hög tillförlitlighet, bred täckning, enkel fråga, välkommen att uppleva!

Feedback

Vi uppskattar ditt engagemang i Chipsmall:s produkter och tjänster. Din åsikt är viktig för oss! Vänligen ägna en stund åt att fylla i formuläret nedan. Din värdefulla feedback säkerställer att vi konsekvent levererar den exceptionella service du förtjänar. Tack för att du är en del av vår resa mot excellens.